Advertisement

Kasımpaşa Galatasaray Penaltı Pozisyonu - Rıdvan Dilmen'den Başakşehir-Galatasaray maçındaki penaltı ... / Haftasında galatasaray ile kasımpaşa kozlarını paylaştı.

Kasımpaşa Galatasaray Penaltı Pozisyonu - Rıdvan Dilmen'den Başakşehir-Galatasaray maçındaki penaltı ... / Haftasında galatasaray ile kasımpaşa kozlarını paylaştı.. Pozisyon bir süre var tarafından kontrol. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Kasımpaşa'nın penaltı beklediği pozisyonda karar doğru mu? Haftasında evinde kasımpaşa'yı konuk ettiği mücadelenin 2. Galatasaray bugün hakemle kazanmıştır, puan çalmıştır nokta! konuk ekip kasımpaşa, 54.

.kasımpaşa'yı konuk ettiği mücadelenin 2. Haftasında evinde kasımpaşa'yı konuk ettiği mücadelenin 2. Yarısında tartışmalı bir penaltı pozisyonu yaşandı. Pozisyon bir süre var tarafından kontrol. Zor şartlar altında oynanan maçın 54.

İşte kare kare Galatasaray-Konyaspor maçındaki penaltı ...
İşte kare kare Galatasaray-Konyaspor maçındaki penaltı ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
İşte galatasaray'ın kasımpaşa maçında kazandığı penaltı pozisyonu! Yarısında tartışmalı bir penaltı pozisyonu yaşandı. Haftasında evinde kasımpaşa'yı konuk ettiği mücadelenin 2. Albayrak'ın tepki gösterdiği kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonu için spor yorumcuları ve eski hakemler neler söyledi. Kasımpaşalılar penaltı bekledi ancak oyun devam etti. Zor şartlar altında oynanan maçın 54. Varga'nın yerde kaldığı pozisyonun ardından kasımpaşalı futbolcular hakem erkan özdamar'a penaltı itirazında bulundu. Kanalımıza abone olmak i̇çin :

Yarısındaki penaltı pozisyonu tartışma çıkardı.

Kanalımıza abone olmak i̇çin : Haftasında evinde kasımpaşa'yı konuk ettiği mücadelenin 2. Kasımpaşalı oyuncu burada hızlı davranıp topu çalıyor. Kasımpaşa'nın penaltı beklediği pozisyonda karar doğru mu? Albayrak'ın tepki gösterdiği kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonu için spor yorumcuları ve eski hakemler neler söyledi. Dakikada kasımpaşa'nın sol kanattan kullandığı köşe. Kasımpaşa'nın penaltı beklediği pozisyonda karar doğru mu? İşte galatasaray'ın kasımpaşa maçında kazandığı penaltı pozisyonu! Tümer metin ve ayhan akman yorumladı! A spor yorumcularından erman toroğlu, canlı yayında kasımpaşa'nın galatasaray maçında penaltı beklediği pozisyonu değerlendirdi. Galatasaray haberleri 20.303 views1 day ago. Haftasında evinde kasımpaşa'yı konuk ettiği mücadelenin 2. Zor şartlar altında oynanan maçın 54.

Toroğlu, bence pozisyon penaltı değil ifadelerini kullandı. Galatasaray bugün hakemle kazanmıştır, puan çalmıştır nokta! konuk ekip kasımpaşa, 54. İşte galatasaray'ın kasımpaşa maçında kazandığı penaltı pozisyonu! Dakikada varga'nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı beklese de hakem. Tümer metin ve ayhan akman yorumladı!

Kasımpaşa - Galatasaray maçında VAR incelemesi ve penaltı
Kasımpaşa - Galatasaray maçında VAR incelemesi ve penaltı from cdn.sporx.com
Galatasaray kasımpaşa tartışmalı pozisyonlar ve goller. Zor şartlar altında oynanan maçın 54. Toroğlu, bence pozisyon penaltı değil ifadelerini kullandı. .kasımpaşa'yı konuk ettiği mücadelenin 2. Kasımpaşa'nın yüzde 100 penaltısını vermezken, galatasaray'a ise 87'de penaltı kazandırdı. Dakikada kasımpaşa'nın sol kanattan kullandığı köşe. Dakikasında ev sahibinden kerem'in varga'ya müdahalesi sonrası konuk ekip penaltı bekledi. Kasımpaşa'nın penaltı beklediği pozisyonda karar doğru mu?

Dakikada kevin varga'nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekledi.

Galatasaray'ın kasımpaşa'yı süper lig'in 25. Dakikasında ev sahibinden kerem'in varga'ya müdahalesi sonrası konuk ekip penaltı bekledi. Albayrak'ın tepki gösterdiği kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonu için spor yorumcuları ve eski hakemler neler söyledi. Varga'nın yerde kaldığı pozisyonun ardından kasımpaşalı futbolcular hakem erkan özdamar'a penaltı itirazında bulundu. Galatasaray kasımpaşa tartışmalı pozisyonlar ve goller. Haftasında evinde kasımpaşa'yı konuk ettiği mücadelenin 2. Kasımpaşa'nın penaltı beklediği pozisyonda karar doğru mu? Kasımpaşalı oyuncu burada hızlı davranıp topu çalıyor. Dakikada kevin varga'nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekledi. Toroğlu, bence pozisyon penaltı değil ifadelerini kullandı. Dakikada varga'nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı beklese de hakem. Dakikada diagne'nin girdiği pozisyonda penaltı bekledi. Penaltı pozisyonuyla ilgili konuşan dilmen, penaltıyla ilgili 4 açı izledim, 3 açıda penaltı yok gibi geldi bana.

Dakikada varga'nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı beklese de hakem. Kasımpaşa'nın penaltı beklediği pozisyonda karar doğru mu? Dakikada kevin varga'nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekledi. Zor şartlar altında oynanan maçın 54. Galatasaray kasımpaşa tartışmalı pozisyonlar ve goller.

Galatasaray, son dakikalarda kazanıyor - Ajansspor.com
Galatasaray, son dakikalarda kazanıyor - Ajansspor.com from ajssarimg.mediatriple.net
Dakikada varga'nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı beklese de hakem. Kasımpaşalılar penaltı bekledi ancak oyun devam etti. Dakikada kevin varga'nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekledi. Galatasaray bugün hakemle kazanmıştır, puan çalmıştır nokta! konuk ekip kasımpaşa, 54. Haftasında evinde kasımpaşa'yı konuk ettiği mücadelenin 2. Galatasaray'ın kasımpaşa'yı süper lig'in 25. Yarısında tartışmalı bir penaltı pozisyonu yaşandı. A spor yorumcularından erman toroğlu, canlı yayında kasımpaşa'nın galatasaray maçında penaltı beklediği pozisyonu değerlendirdi.

Galatasaray'ın kasımpaşa'yı süper lig'in 25.

Kasımpaşa'nın penaltı beklediği pozisyonda karar doğru mu? Dakikada varga'nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı beklese de hakem. Galatasaray kasımpaşa tartışmalı pozisyonlar ve goller. Galatasaray haberleri 20.303 views1 day ago. Toroğlu, bence pozisyon penaltı değil ifadelerini kullandı. Haftasında galatasaray ile kasımpaşa kozlarını paylaştı. Kasımpaşa'nın penaltı beklediği pozisyonda karar doğru mu? Yarısında tartışmalı bir penaltı pozisyonu yaşandı. Yarısında tartışmalı bir penaltı pozisyonu yaşandı. Albayrak'ın tepki gösterdiği kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonu için spor yorumcuları ve eski hakemler neler söyledi. Yarısında tartışmalı bir penaltı pozisyonu yaşandı. Dakikasında ev sahibinden kerem'in varga'ya müdahalesi sonrası konuk ekip penaltı bekledi. A spor yorumcularından erman toroğlu, canlı yayında kasımpaşa'nın galatasaray maçında penaltı beklediği pozisyonu değerlendirdi.

Galatasaray #kasımpaşa #penaltı galatasaray maç özeti, galatasaray, galatasaray penaltı, galatasaray kasımpaşa. A spor yorumcularından erman toroğlu, canlı yayında kasımpaşa'nın galatasaray maçında penaltı beklediği pozisyonu değerlendirdi.

Posting Komentar

0 Komentar